Black Colour accessoires

Vi går vel egentlig alle rundt og leder efter et flot accessory, der passer perfekt til den lille sorte kjole, eller til den flotte top. Hvad enten vi ønsker at pifte hverdagstøjet eller arbejdstøjet op, så kan det godt blive lidt uoverskueligt. Det kan lige frem blive en udfordring, til tider, at finde de helt rigtige accessoires.

Hos Black Colour finder du en bred kollektion af accessoires i flotte, feminine og unikke designs. Her får du alt fra smykker, bælter og tørklæder til tasker og clutch. Brandet er bedst kendt for sine kollektioner af flotte og unikke tørklæder, designet til kvinder. Tørklæderne består af materiale i høj kvalitet og ligger i en prisklasse, der er til at betale sig fra. Det samme gælder for Black Colour’s øvrige produkter.

Brandet blev etableret i 2009 og har haft mange gode år på markedet. Samtlige af Black Colour’s produkter er designet og udviklet i Danmark, og primært produceret i Italien og Indien. Alle produkterne er produceret i materialer som er fri for bly, nikkel og azofarvestoffer. Black Colour tilbyder værdi for pengene, i form af en rå design stil, med et klassisk og feminint touch, der gør en forskel i mode verdenen.