Der er godt tryk på antallet af bolignyheder i 2019. Ifølge Bolignyheder.dk kan du i dag se dit kommende hus blot 48 timer efter tegningerne er færdige.

Virtual reality gør det nemlig muligt, for dig at lave en model af din nye bolig inden du køber den. Du kan sikre dig, at din nye bolig er helt rigtig første gang, hvilket gør det nemmere at tage et lån som matcher budgettet.

 

Få en virtuel rundtur i din nye bolig inden den er bygget

Hvis du skal have bygget en ny bolig, så er det i dag muligt for dig at få en virtuel rundtur kort efter at den sidste blyantsstreg har klargjort skitsen på tegnebrættet.

Med virtual reality nøjes du ikke kun med at se dit nye hjem, men rent faktisk få en fornemmelse af hvordan huset føles. Det er muligt at få et detaljeret billede af samtlige afkroge af den nye drømmebolig.

Du kan endda se hvordan lyset vil ramme ind om morgenen eller hvordan solnedgangen vil se ud om aftenen fra din nye altan.

Ifølge redaktionen på Livsstilmagasinet.dk, så åbner denne nye teknologi dørene op for en masse bolignyheder i 2019. Mulighederne øges dag for dag.

Virtual reality er en teknologi, som er ved at få rigtigt fodfæste på det danske boligmarked. På nuværende tidspunkt tilbyder byggefirmaet Lind & Risør sine kunder en 1:1 rundtur af den nye drømmebolig, men flere og flere firmaer har fået øjnene op for virtual reality.

 

Tag et lån der matcher din nye virtuelle bolig

Hvis du gerne vil købe et hus, er det selvfølgelig altid vigtigt at have klargjort budgettet tidligt i processen, og tage et lån der matcher ens økonomi, og forventninger til boligen.

brugerguiden.dk kan du finde inspiration og gåde råd til at finde det helt rigtige lån som matcher din virtuelle bolig.

De seneste nyheder på boligmarkedet gør det især muligt at få et detaljeret indblik i præcis hvad din drømmebolig indeholder. Det giver bedre muligheder for at gøre det helt rigtigt første gang, og dermed gør det det også nemmere at få et klart overblik over hvad det endelige projekt koster.

Med virtual reality er det derfor mere overskueligt at tage et lån der matcher ens forudsætninger om den nye drømmebolig, uden at noget skal ændres, fordi det ikke lige var som man havde forestillet sig det.

Detaljerne på den virtuelle model er endeløse. Det er muligt at skabe hele grunden til det nye hus med tilhørerne have og træer, samt en smule vind som får træerne til at svaje lidt.

I den virtuelle verden kan du nedrive en væg med et enkelt klik, for derefter at se den nye model fra alle vinkler. Hos Lind & Risør kan du downloade en app hvor du kan se op til fire eksempler på virtuelle boliger.

Fremtiden står simpelthen for døren, og denne seneste virtuelle bolignyhed er kun en app-download væk.