I en efterhånden ufremkommelig jungle af tøj, kan det være rigtigt svært at finde de rigtige brands. Dem som står ud fra mængden og skaber serier af unikke produkter i høj kvalitet. Leder du efter en af disse, så er du kommet til det rigtige sted.

Mos Mosh er et forholdsvist stort tøj brand som henvender sig til modne og stilbevidste kvinder. Brandet er mest kendt for deres produktion og design af jeans, som har vundet rigtigt stor popularitet hos et internationalt publikum. Brandet opstod i 2010, netop med fokus på jeans og har sidenhen vokset sig en del større og skaber nu meget mere end bare jeans. Tailoring og hele kollektioner er i dag også en del af Mos Mosh’s sortiment.

Mos Mosh er et brand som er meget følsomme og passionerede omkring deres jeans og det kan mærkes både i tøjets udtryk og deres branding. Dette er med til at skabe et brand, som kunderne kan relatere til og som synligt gør alt hvad de kan for at skabe fede og unikke produkter til deres forbrugere. Uanset hvilket fit du er til, om det er skinny, regular eller casual, så kan du finde produktet hos Mos Mosh. Du kan få Mos Mosh produkter rigtigt mange steder, de er til stede på mange store webshops som fx. Chopin.dk, men du kan også finde dem ude i retail butikkerne, hvor Mos Mosh efterhånden har fået en rimelig stor synlighed.

Mere at byde på

Selvom Mos Mosh er bedst kendt for deres jeans, så har brandet formået at skabe en kollektion af tailoring tøj som er helt unikt. I blandt disse kan du fx. finde Blake Paisley sættet, som med sine fede detaljer og specielle print er et helt unikt produkt fra Mos Mosh, I blandt tailoring udvalget kan du finde rigtigt mange sæt som passer perfekt til fest og ferie, men du kan også finde mere casual sæt, som du sagtens kan bruge både til hverdag og på kontoret. En skjorte der er populær som kan bruges på kontoret er Maggie Glam skjorte og Mos Mosh Mattie skjorte.

Er du mere til det rå look, så kan Mos Mosh også byde på dette. Du kan i blandt deres sortiment finde en lille række læder produkter, som fx. bælter, jakker og bukser. De fede læderjakker har rigtigt mange detaljer og ser sindssygt flotte ud sammen med et par denim jeans. Mos Mosh har en del af byde på og hvis du ikke kender det, så er det vist på tide.