Eva Gry, tidligere salgschef hos Saint Tropez er nu gået solo med sit helt eget brand Continue Cph. Kun naturligt at al den erfaring skulle bruges på eget brand.

Så skal du ud og have noget nyt tøj kan du være sikker på, at du nok skal finde noget hvis du leder hos Saint Tropez eller Continue Cph. Det er nemlig mærker, som sådan set har mange års erfaring på bagen og som har erfaring med at lave tøj til mange typer og størrelser.

Stadig den dag i dag er dette mærke meget kendt og det er da også grunden til, at så mange butikker stadig forhandler mærket. Et af de steder, hvor du kan finde begge mærker er hos Chopin, som udover Continue og Saint Tropez forhandler mange forskellige brands.

Uanset hvad du er til kan du finde noget her. Og hvis pengepungen ikke er ude i de helt store investeringer er Saint Tropez et godt bud da deres priser er lave samtidig med, at deres tøj er smukt.

Du kan finde Saint Tropez her og Continue Cph her.

 

Hos Chopin kan du finde moderne tøj

En af grundene til, at Saint Tropez altid har været et populært brand er, at de formår at ramme moden rigtig godt. Det lykkes altid for dem at kopiere moden på en rigtig god måde, som gør, at folk bliver ved med at købe deres tøj.

De er meget hurtige til at tage en ny trend til sig. Dermed kan man hos dem finde ting, som man slet ikke vidste var moderne.

Hvis man køber noget, som man måske synes er meget anderledes og ikke har set før kan det være noget man bliver glad for senere. For måske finder man nogle måneder efter ud af, at det er noget, som alle går rundt med.

I det tilfælde var man en first mover, som var den første til at gå med den pågældende trend. Det kan dreje sig om mange forskellige ting så som pandebånd eller trompetbukser.

 

Find Saint Tropez tøj til ferien

Når man skal ud og rejse ønsker man altid at have så lidt tøj med som muligt. Ofte skal man nemlig selv bære rundt på sine ting og det skaber nogle naturlige udfordringer.

Derfor er det godt at købe noget tøj, som man kan bruge i mange situationer. Hos Chopin kan man købe tøj, som både kan bruges når det er koldt og varmt.

Det skyldes, at materialet er på en måde, som gør, at det både kan være koldt og varmt. Dette er blandt andet noget, som man kan med tøj fra Saint Tropez.