One Two Luxzuz tøj er et dansk mærke, der formår at kombinere det friske sporty look med det nordiske, elegante look. Snit og facon læner sig op ad det klassiske og feminine, mens detaljer såsom sporty striber, spændende mønstre og motiver løsner looket lidt op. Farverne er afdæmpede, og blå, grå og rosa nuancer er at finde i mange af deres modeller. One Two Luxzuz er således et meget alsidigt mærke, som både fungerer til hverdag og fest.

Det er derfor et oplagt sted at lede efter nye outfits, hvis man har brug for tøj, der både kan fungere på arbejdspladsen og efter fyraften. Det er nemlig et look, som fungerer både på kontoret og til receptioner, en date eller en drink med en veninde senere på aftenen. Det gør den travle hverdag og livet på farten væsentligt nemmere, når man ikke behøver pakke skiftetøj, fordi man har en aftale efter arbejde.

One Two Luxzuz er netop hverdagsluksus i højeste potens. Det er tøj, der både er praktisk og som højner selvværdet på vej til arbejde, på vej videre og på vej ud. Når man føler sig lækker og stilet, så er det også nemmere at hvile i sig selv, at motivere sig selv og at tro på sig selv. Uanset om der er tale om en arbejdssituation eller en date!

Frisk og elegant mix med One Two Luxzuz tøj

Afslappede trøjer med print af fugle, blomster eller abstrakte mønstrer og striber. Yndige blonder, ballonærmer og flæser. Hoodiekjoler, skjortekjoler, tunika og velourkjoler. Buksedragter og jakker. One Two Luxzuz mixer og matcher mange stilarter – men gør det med overbevisning. Deres kollektioner hænger sammen, fordi de samme farver går igen i flere modeller. Samtidig har alt deres tøj en urban vibe og et tydeligt fokus på komfort. Du kan se hele One Two Luxzuz kollektionen her.

One Two Luxzuz er tøj, du kan bevæge dig ubesværet i hele dagen. Netop dette er vigtigt for tøj, der skal kunne klare dagen fra kl., 07.00 om morgenen til 23.00 om aftenen. Der er nemlig ikke noget mindre klædeligt, end ukomfortabelt tøj, som man hele tiden skal gå og rette på.

One Two Luxzuz’ tøj er altså baseret på et lækkert og frisk mix af mange stilarter. Derfor er det også et mærke, som næsten med garanti vil kunne indgå i en hvilken som helst garderobe! Så uanset om du er til det klassiske og feminine, det urbane og rå eller det skøre og legende, så kan One Two Luxzuz blive det perfekte match til dig og din garderobe.