Randers handsker er meget mere end ’bare’ stilfulde handsker og vanter. Komfort og kvalitet er således andre parametre, som Randers handsker lægger stor vægt på, at være førende indenfor.

Derfor er der heller ingen tvivl om, at du vil få en rigtig god oplevelse, når du handler handsker fra det danske brand som er kongelig hofleverandør.

Bag mærket står designes der Randers handsker, der i kraft af sin kreativitet hele tiden formår, at komme med nye banebrydende designs. Dette kommer selvfølgelig dig til gode, da handsker og vanter fra Randers handsker dermed altid er moderne designet.

Man kan hurtigt se, at mærket ikke er bange for at gå imod strømmen, hvilket kommer til udtryk i produktsortimentet, der indeholder mange spændende og innovative modeller.

Håndlavede handsker fremstillet i Danmark

Hvis du endnu ikke er overbevist om, at Randers handsker er noget helt specielt, så må det næsten overbevise dig, at samtlige Randers handsker bliver håndlavet i Danmark. Materialebruget er mangfoldigt, men domineres altid er førsteklasses kvalitet – i blandt materialerne finder du kalve- og lammeskind. Du finder er stort udvalg af Randers handsker i Chopin Charlottenlund. Chopin er en stor forhandler af Randers handsker i København.

Alle Randers handsker er i øvrigt ekstra forstærket, hvilket giver den gode komfort, som særligt kommer til udtryk, når du har haft handskerne på i hele dage. Her sørger den ekstra forstærkning for, at dine hænder ikke bliver ømme.

Hvor kan Randers handsker købes?

Randers handsker er meget unikke, og sælges derfor heller ikke i mange butikker – særligt ikke hvis du ønsker at handle hos en dansk forhandler. På internettet der også findes en del, herunder Chopin International, imens der i fysisk form også er enkelte butikker rundt omkring i landet.

Randers handsker udmærker sig ved, at sælge speciallavede handsker, hvorfor du bør slå til, hvis du finder noget der tiltaler dig, eftersom handskerne ikke med sikkerhed kommer på lager igen nogensinde.