Der er mange klassiske sportsmærker som er kendt for deres elegant og rene stil, der var et kæmpe hit i 80erne og nu igen er begyndt at vinde ind på verdens markedet.

I dag er det ikke kun der kendte Lacoste poloer vi ser i gadebilledet, det er mere ofte kollektionens lækre sneakers. Grunden til, at de er så populære er måske, at de passer perfekt ind i den rene, monokrome nordisk stil, med deres subtile farver og rene linier.

Lacoste krokodillen har prydet utallige brystkasser gennem tiderne, i den kendte grønne farve. Den klassiske poloskjorte er stadig en af de mest genkendelige tøjstykker fra mærket og den går ikke sådan lige af mode.

Den måde at designe tidløse kollektioner spejler sig tydeligt i de mange skønne sneakers til kvinder, der kan købes i dag. Der er ikke nogen tvivl om, at kvaliteten på mærkets produkter er helt i top – det er nemlig en af deres vigtigste byggesten – men der er også en hel klar kvalitet i deres designs.

Kondiskoen eller sneakers, som de også kaldes, er blevet vores foretrukne fodtøj både til hverdag og fest.

Klassisk og tidløs

Med sit meget underspillede og monokrome udseende er tøj til kvinder helt perfekte til hverdagsbrug. De er tilpas elegante til at kunne bruges på arbejde stort set ligemeget hvilken arbejdsplads du har.

De kan også, fordi de har et klart feminint præg, bruges til en pæn kjole eller nederdel, hvis du ikke er til stilletter.

Alt i alt er der tale om en all round tøj til kvinder i super høj kvalitet og med et design, der gør den yderst anvendelig i stort set alle sammenhænge.

Herudover kan man let mærke ved brug, at tøjet til kvinder er lavet af gode materialer, der lader foden ånde og sidder godt fast i alle tempoer.