Prepair er et dansk tøjmærke, der blev stiftet tilbage i 2013 af Lotte Moslund. Hvis du ikke allerede kender det danske mærke, er det på tide. Mærket vil gerne inspirere kvinder og piger til at være modebevidste og følge tidens trends. Det resulterer i hyppige kollektioner, hvor alle de nye trends indgår. Går du op i mode og de helt nye trends, er dette altså lige mærket for dig.

Der kommer således omkring 6-8 kollektioner om året, der forsøger at skabe designs, der konstant er tilpasset moden, der hele tiden skifter. Du kan her læse hvordan du kan lade dig inspirere af det smukke tøj fra Prepair til at skabe en flot og moderigtig forårsgarderobe.

Blomster og feminine prints

Noget, der næsten altid holder i foråret er blomsterprints og andre feminine prints. Hvis du vil være med på de sidste nye trends, skal du altså fylde garderoben med smukke bluser, kjoler, bukser og andet i flotte og feminine prints.

Den nye kollektion fra Prepair indeholder da også masser af flotte og feminine prints. Du kan finde det flotte tøj i mærket egen webshop eller i flere forskellige webshops. Du kan f.eks. købe den flotte Marie Dress, der er indbegrebet af feminin charme. Kjolen har et flot og løst fit, som vil klæde de fleste, også dem der måske har lidt ekstra hist og her på kroppen. De feminine prints kommer i mange forskellige farver, så man kan tilpasse det til ens personlige stil. Hvis du f.eks. er vild med blå, kan du med fordel gå efter feminine prints i blålige farver. Klik her og se hele kollektionen

Pastelfarver er et hit

En anden ting, der næsten også altid er et hit, når foråret begynder at komme, er de afdæmpede pastelfarver. Om vinteren går mange i mørke farver f.eks. mørkerød, mørkeblå og mørkegrøn. Når vi går mod lysere tider og naturen bliver mere og mere grøn og forårsagtig, får mange lyst til at tage lysere og mere friske farver på.

Pastelfarver er altså et kæmpe hit. Forårskollektionen til Prepair indeholder da også forskellige elementer af de lækre pastelfarver. Pastelfarver er et vidt begreb og her er der dermed mulighed for at tilpasse trenden til ens personlige stil. Hvis du elsker lyserød, kan du med fordel gå efter tøj i forskellige nuancer af lyserød. Farver de ofte kører med hos Chopin. Kombiner tøjet i pastelfarver med hvid eller lysegrå, hvis du ikke vil gå all in på pastelfarver i hele dit outfit.